haztartasok_ikon


Háztartásoknak ajánlott
okos megoldások


ház

Okosotthon

Egy okosotthonban eszközök és érzékelők egymással együttműködve teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá a hétköznapokat.

Az automatizmusoknak köszönhetően nincs többé feleslegesen elhasznált energia.

A távvezérelhető eszközöknek hála nincs többé felkapcsolva hagyott lámpa és a vasaló miatt sem kell visszafordulni az amúgy is sietős reggeleken.

távmonitorozás segítségével pedig mindig naprakész információt kaphat az otthonának ökoszisztémájáról.


Okos világítástechnika

Okos fényforrásokkal, valamint okos relék és érzékelők segítségével megteremtjük a lehetőséget, hogy mindig a napszaknak és a hangulatnak megfelelő fények világítsák meg az otthonát.

Az általunk használt eszközök abszolút alkalmasak a meglévő rendszerek okosítására. Új világítás rendszerek telepítése esetén pedig csak a kreativitás szab határt.

Az igényeknek és a felhasználási területeknek megfelelően állítjuk be az világítás automatizmusait.
Ha a helységben nincs elég fény érzékelők segítségével elérhető, hogy az ajtónyitást követően kapcsoljanak ki és be a fényforrások. Ugyanakkor mozgásérzékelők segítségével is kiegészíthetjük a meglévő kapcsolókat.

Az érzékelők által biztosított automatizmuson túl az utólag is telepíthető relék és okoskapcsolók biztosítják a távvezérelhetőséget. Lehet bárhol (a kanapén vagy a világ túlsó felén) a telefonos applikáción keresztül kapcsolhatja a fényforrásokat az otthonában.

Nincs többé felkapcsolva hagyott világítás



Ikonok_lampa


Ikonok_telefon

Távvezérelhető és monitorozható energiaellátás

Az okos eszközök telepítését követően az energiaellátás is egyszerűen vezérelhető.
Automatizmusok programozását követően elérhetjük, hogy egy gombnyomásra a beállított aljzatok leváljanak a hálózatról. Ezzel biztosítva a felesleges áramfogyasztást és a biztonságot:

  • Gondoljunk csak az otthagyott vasaló klasszikus esetére
  • Vihar esetén a távolból is leválaszthatjuk a túlfeszültségtől féltett drága készülékeinket

Az okos konnektorok képesek az energiafogyasztás monitorozására, így könnyen meghatározhatjuk melyik eszközünk lecserélésével faraghatunk a legtöbbet a villanyszámlán.

Nincs többé felesleges energiafogyasztás


Gergo_laptop




Ingyenes felmérés/árajánlat

Keressen bátran!
Egyedi Igények esetén is megtaláljuk  a legjobb megoldást!
Miki_laptop_bal

Hőmérséklet és páratartalom szabályozás

Az okos kiegészítők segítségével évszaknak és napszaknak megfelelően szabályozhatja a helyiségek hőmérsékletét és páratartalmát.

A fűtés és a klíma szabályozásával elérhető, hogy mindig az optimális környezetbe lehessünk az otthonunkban. A szobák külön vezérelhetőségének köszönhetően a ideális körülményeket biztosíthatjuk a nappaliban a TV nézéshez és a hálószobában az alváshoz.

A szenzorok monitorozásának köszönhetően bármikor információt szerezhet az otthonában uralkodó körülményekről.

Karnyújtásnyira az ideális körülményektől


Ikonok_homero




Ikonok_kamera

Biztonságtechnika

Gombnyomásra aktiválhatja a személyes riasztórendszerét.
Amint elhagyja az otthonát az érzékelők és kamerarendszerek minden mozgásérzékelést vagy állapotváltozást követően értesítést küld a telefonjára.

Illetéktelen behatolást érzékelve a rendszer riasztó állapotba kapcsol, villogással és hangjelzéssel kiséri ki az idegent.

A távmonitorozható kamerarendszernek köszönhetően bárhonnan vizuálisan is megtekintheti az otthonát. 

Mint tudjuk a medve nem játék... A biztonság sem...



Ikonok_hazBiztonsag


Miki_ok

​​​​​​​Gergo_pipa

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!